Skip to content

Sommerjobb for ingeniører

Leter du etter en spennende sommerjobb for ingeniører? Da vil vi gjerne høre fra deg! DNV har et omfattende utvalg av sommerjobber, og vi er alltid på utkikk etter unge og kloke hoder.

Som ingeniør har du mange muligheter

Å arbeide som ingeniør er både en fremtidsrettet og spennende vei å gå. Som ingeniør har du en teknologisk utdannelse som gjør deg attraktiv for flere bransjer, og du blir i stand til å løse tekniske utfordringer og utvikle produkter for fremtiden. Det finnes mange ulike retninger innen ingeniørfaget, som for eksempel:

  • Sivilingeniør
  • Byggingeniør
  • Dataingeniør
  • Bioingeniør
  • Petroleumsingeniør

I tillegg til dette kan du spesialisere deg innenfor energi og miljø. En ingeniør kan arbeide i offentlig eller privat næringsliv, og i store eller små bedrifter. Du kan for eksempel jobbe med forskning, drift, utvikling av teknologiske løsninger, undervisning, prosjektarbeid og ledelse. 


DNV trenger ingeniører

Hos DNV er vi interessert i å få med dyktige ingeniører på laget. Vi rekrutterer både erfarne fagfolk og nyutdannede studenter, fordi vi mener at kombinasjonen av årevis med erfaring og fersk kompetanse fra universitetet er svært vellykket. Unge og skarpe hoder er flinke til å tenke ut nye ideer og finne løsninger, og anvende teknologi som kan utvikle fornybare og bærekraftige samfunn. 

Hvis du er interessert i å arbeide for et verdensledende selskap innen risikohåndtering og kvalitetssikring, og ønsker en global karrière med spennende muligheter, vil du passe godt inn hos oss. Les mer: Hvorfor jobbe i DNV?


Sommerjobb for ingeniører

Fokus på klimaendringer og bærekraftige samfunn har skapt stor oppmerksomhet rundt fornybar energi, og stilt økte krav til energibransjen som helhet. Hos DNV ønsker vi å bidra til samfunn som er tryggere, smartere og grønnere. Dette gjør vi gjennom høy kompetanse og tverrfaglig kunnskap innenfor en rekke ulike sektorer, og ved å skape muligheter for studenter til å skaffe seg erfaring. En sommerjobb for ingeniører er et klokt valg ved siden av studiene. 

En sommerjobb for ingeniører hos DNV er en av de mest spennende og relevante veiene du kan gå. Det vil gi deg solid erfaring som kan kickstarte din karrière, og det gir deg muligheten til å bli kjent med DNV og bransjen vi jobber i fra innsiden. Klikk her for å lese mer om sommerjobbene vi lyser ut, og skriv deg opp på mailinglisten for å motta informasjon om sommerjobb for ingeniører. 

Hver sommer har vi en rekke spennende prosjekter som vi rekrutterer masterstudenter til. Hver sommer har vi åtte studenter på plass hos oss, som blant annet skal arbeide med industrirelevant tema der ulike kompetanser er av interesse. Studerer du big data, maskinlæring og kunstig intelligens, er det også kompetanse DNV er interessert i. Dette er et svært godt alternativ til sommerjobb for ingeniører, og vil gi deg erfaring med bransjen, prosjektarbeid og teamwork.


DNV løser dagens utfordringer og ser morgendagens muligheter

DNV er et verdensledende selskap som driver med rådgivning, testing og sertifisering i den globale energisektoren. Vi leverer klassifikasjon og teknisk pålitelighetsanalyse sammen med programvare og uavhengig ekspertrådgivning til blant andre maritim sektor, olje- og gassektoren og energibedrifter. 

Hos DNV rekrutterer vi kontinuerlig både erfarne fagfolk og nyutdannede studenter. Dette er nødvendig for at vi alltid skal være på topp innen teknologi og bærekraftighet. Vi ønsker å tiltrekke oss og utvikle unge profesjonelle til å gjøre global karrière sammen med oss i DNV. I tillegg til å tilby sommerjobb for ingeniører har vi flere spennende traineeprogrammer

Vi er en stor gruppe dedikerte og uavhengige eksperter som arbeider globalt for en trygg og bærekraftig fremtid. Hvis du brenner for det samme som oss, vil vi gjerne ha deg med på laget. Kontinuerlig rekruttering av studenter, fagfolk og eksperter gjør at vi bedre kan forstå og forberede oss på fremtiden. Sammen skaper vi et samfunn som er tryggere, smartere og grønnere. Søk på sommerjobb for ingeniører i dag, eller gå til våre karrieresider for å se hvilke muligheter du kan få hos oss.

Read these interesting articles regarding DNV and our work

The text is available in both English and Norwegian.

 

Risk Management

 

Risikostyring

 

Renewable energy

 

Fornybar energi

 

Machine learning

 

Maskinlæring

 

Summer jobs for engineers

 

Sommerjobb for ingeniører

 

Cyber security

 

Software development