Skip to content

Takk for din påmelding - dette er din bekreftelse

DNV GL Academy har mottatt din påmelding. I uke 29,30 og 31 er det avvikling av sommerferie og en bekreftelse på din kurspåmelding vil sendes deg på epost så snart som mulig.

Kurset gjennomføres på oppsatt dato med mindre du får beskjed om noe annet. Vennligst les igjennom informasjonen under. Velkommen til kurs hos DNV GL Academy !

 Vi vil anbefale deg å gjøre deg kjent med våre kursbetingelser

Last ned en kopi av din bekreftelse her. 

Et par dager før kursstart vil du motta en e-post med kursmateriell* og praktiske opplysninger om hvor du skal møte.

Forbered gjerne spørsmål i forkant av kurset. Dette sikrer en aktiv og lærerik kursdeltakelse. Som deltakergruppe kan dere lære mye av hverandres utfordringer og erfaringer, og kursholderen vil kunne bidra til å belyse et tema fra flere sider ved å dele sine erfaringer fra møtene med bedrifter som jobber med de samme tingene som dere.

Vi anbefaler at du gjør deg noen tanker om hva du ønsker å få ut av kurset. Diskuter gjerne med din leder slik at dere har en felles forståelse for hvordan du og dere skal ta i bruk kompetansen du tilegner deg. 
 
* Dersom du har meldt deg på et kurs relatert til en ISO-standard og ønsker å gå til innkjøp av standarden kan den kjøpes her: standard.no. DNV GL distribuerer ikke denne. 

Faktura 

Vi sender ut faktura per e-post. Denne vil gå direkte til den e-postadressen du oppga når du meldte deg på kurs, eller til alternativ e-post dersom du oppga dette. Dersom din bedrift krever PO/Innkjøpsordre må denne sendes til epost Course.Certification.Norway@dnvgl.com samtidig som din kurspåmelding.

Praktisk informasjon 

Du kan lese praktisk informasjon om kursgjennomføringene våre her. Bestilling av overnatting ordnes av den enkelte ved behov. 

Kurslokaler 

Hvis ikke annet blir opplyst om avholdes kursene fra 09:00 til 16:00 i følgende lokaler: 

Oslo - DNV GLs hovedkontor, Høvik
Bergen - DNV GL Marineholmen 
Stavanger - Thon Hotel Maritim
Trondheim - DNV GL Tiller

Nøl ikke med å kontakte oss om du har spørsmål.
course.certification.norway@dnvgl.com
+47 67 57 86 41