BRCGS Global Standard Food Safety Issue 9: Sites Training

This course has been designed & approved by BRCGS to enable delegates to gain a full understanding of the general principles of the Standard, and how to comply with the requirements. Delegates will also gain an understanding of what to expect during the process of certification, and actions needed prior to, during and after the audit.

This course enables delegates to gain a full understanding of the general principles of the Standard, and how to comply with the requirements. Delegates will also gain an understanding of what to expect during the process of certification, and actions needed prior to, during and after the audit. Before the course you must have read and reviewed a copy of the Standard, which is available as a free download from the BRCGS Store. At the end of the course you will be assessed with an exam. This course is part of the BRCGS Professional recognition programm.

Mål:

  • Be able to describe the scope of companies and products covered by the standard
  • Know what is required to comply with the requirements of the standard
  • Be able to prepare for an audit to the standard
  • Understand the protocol for audits to the standard

Målgruppe:

  • Consultants
  • Technical Managers and personnel
  • Quality Managers and personnel
  • Auditors
  • Importers and exporters of food products
  • Foodservice staff
  • Operations Managers
  • Internal audit personnel

Management Systems Training

Helse

Enhver pasient skal få den beste behandlingen verden over

HMS og risiko

​Lær hvordan du kan identifisere og jobbe med risikoelementer i dine prosesser, oppgaver og aktiviteter gjennom et av våre kurs innen HMS og risikostyring.

Kvalitetsledelse

​Kvalitet kan oppnås gjennom etablering av prosesser, måling og forbedring. DNV arrangerer en rekke kurs som dekker ulike områder av et styringssystem for kvalitet.

Miljø og energi

Offentlig bekymring for miljø- og energispørsmål, strengere miljølovgivning og økt medieoppmerksomhet stiller større krav til bedrifter i dag

Risikohåndtering

Formålet med risikostyring er ikke å eliminere risiko, men å forstå den slik at du kan dra nytte av oppsiden og minimere nedsiden.

Samfunnsansvar

Samfunnet stiller høye krav til hvordan bedrifter arbeider med og rapporterer sitt samfunnsansvar. Våre kurs setter fokus på flere områder innenfor samfunnsansvar og er praktisk rettet for at du skal kunne jobbe effektivt for en trygg og bærekraftig fremtid.

Sjømat og mattrygghet

The food and beverage industry is moving to satisfy demands from international consumers and to open new market opportunities