TAPA FSR - fasilitetssikkerhetskrav

Beskytt tyveriutsatte produkter under overføringslagring og lagring.

TAPA FSR er en standard fra Transported Asset Protection Association (TAPA), en global sammenslutning av sikkerhetseksperter og relaterte forretningspartnere som forener globale produsenter, logistikkleverandører, transportører, politimyndigheter og andre interessenter med et felles mål om å redusere og forebygge tap i internasjonale forsyningskjeder. 

Hva er TAPA FSR?

FSR-standarden er beregnet på organisasjoner som driver lagrings-, lager- og distribusjonsanlegg, enten på ett eller flere steder.  

  • Den fastsetter akseptable minimumsstandarder for sikring av lager- og transportanlegg. 
  • Standarden omfatter krav til risikovurdering, styringssystem og fysiske sikringstiltak, og bidrar dermed til å bygge opp sikkerhet og robusthet i forsyningskjeden.
  • Standarden gjennomgås hvert tredje år for å sikre at den fortsatt oppfyller forventningene til gyldighet og for å håndtere nye eller fremvoksende trusler mot sikkerheten i forsyningskjeden. 
  • Ordningen er ikke begrenset til TAPA-medlemmer. Den kan brukes av alle selskaper som driver med lagring og oppbevaring under transport. 

Fordeler med å bli sertifisert

TAPA FSR-standarden tilbyr tre nivåer av sertifisering av forbundets godkjente uavhengige revisjonsorganer, samt et selvsertifiseringsalternativ. Selskaper som ikke er medlemmer, kan også oppnå sertifisering etter å ha gjennomført det passende TAPA-opplæringskurset. Blant fordelene med sertifisering finnes:

  • Etablering av et effektivt fysisk sikkerhetssystem for å redusere tapet av aktiva med høy verdi
  • Spare kostnader til forsikringsavgifter på grunn av reduserte tap og effektiv risikovurdering
  • Forbedre inventarsikkerhet og opprettholde konkurransedyktige fordeler med "just-in-time"-leveringer
  • Få TAPA profesjonell assistanse fra det globale tilfellerapporteringssenteret
  • Integrer TAPA FRS-prinsipper med andre administrasjonssystemer

Komme i gang

DNV er akkreditert av TAPA til å levere sertifisering over hele verden. Enhver sertifisering begynner med å forstå programmet, bygge intern kompetanse og sikre samsvar med kravene. DNV kan hjelpe deg med alle dine TAPA FSR-sertifiseringsbehov. Kontakt oss for ytterligere informasjon om programmet, sertifiseringsprosessen og hvordan du integrerer med andre administrasjonssystemstandarder.

 

Mer informasjon

Kurs

Kurs

Oivalluksia aktiivisessa oppimisympäristössä