TAPA FSR - fasilitetssikkerhetskrav

Beskytt tyveriutsatte produkter under overføringslagring og lagring.

TAPA FSR spesifiserer minimum akseptable sikkerhetsstandarder for overføringslagring og lagring. Ved å inkludere krav til risikovurdering, administrasjonssystem og fysiske sikkerhetstiltak, hjelper standarden deg til å skape sikkerhet og motstandsdyktighet for forsyningskjeden.

Hva er TAPA FSR?

Transported Asset Protection Association (TAPA) er et forbund av sikkerhetsfagfolk og relaterte forretningspartnere fra selskaper med høy teknologi og høy verdi. Deres mål er å håndtere de sikkerhetstruslene som oppstår som er felles for forsyningskjeden til industrien med høy verdi. Det forener globale produsenter, logistikkleverandører, fraktoperatører, lovutøvende myndigheter og andre interessenter med felles mål å redusere og forhindre tap fra internasjonale forsyningskjeder.

Et fundamentalt mål er å forbedre sikkerhetspraksiser på tvers av frakttransport og forsikringsmiljøer. TAPA er et globalt medlemsskapsforbund. Medlemmene inkluderer mange av verdens ledende produksjonsmerker, samt deres logistikk- og transportleverandører.

Programmet er ikke begrenset til TAPA-medlemmer: Det kan brukes av alle selskaper som håndterer overføringslagring og lagring.

Fordeler med å bli sertifisert

TAPA FSR-standarden tilbyr tre nivåer av sertifisering av forbundets godkjente uavhengige revisjonsorganer, samt et selvsertifiseringsalternativ. Selskaper som ikke er medlemmer, kan også oppnå sertifisering etter å ha gjennomført det passende TAPA-opplæringskurset. Blant fordelene med sertifisering finnes:

  • Etablering av et effektivt fysisk sikkerhetssystem for å redusere tapet av aktiva med høy verdi
  • Spare kostnader til forsikringsavgifter på grunn av reduserte tap og effektiv risikovurdering
  • Forbedre inventarsikkerhet og opprettholde konkurransedyktige fordeler med "just-in-time"-leveringer
  • Få TAPA profesjonell assistanse fra det globale tilfellerapporteringssenteret
  • Integrer TAPA FRS-prinsipper med andre administrasjonssystemer

Komme i gang

DNV er akkreditert av TAPA til å levere sertifisering over hele verden. Enhver sertifisering begynner med å forstå programmet, bygge intern kompetanse og sikre samsvar med kravene. DNV kan hjelpe deg med alle dine TAPA FSR-sertifiseringsbehov. Kontakt oss for ytterligere informasjon om programmet, sertifiseringsprosessen og hvordan du integrerer med andre administrasjonssystemstandarder.

 

Mer informasjon

  TAPA FSR

TAPA FSR

Last ned en brosjyre

  Kurs

Kurs

Oivalluksia aktiivisessa oppimisympäristössä

  Lisäarvoa sinulle

Lisäarvoa sinulle

Les mer om den digitale kundeopplevelsen her

 

TAPA Americas

 

TAPA EMEA