HPC 420 Standard for hjem-, vaskeri- og personlige pleieprodukter

Forbedre din egenskap for å kontinuerlig imøtekomme kundens forventninger til produktkvalitet og sikkerhet, samtidig som du reduserer kostnader for forsyningskjedeadministrasjon.

Sertifisering av kvalitets -og produktsikkerhetsstyringssystemet demonstrerer ditt engasjement for konsistens, kontinuerlig forbedring og kundetilfredshet. Disse er konkrete forretningsfordeler som spiller en viktig rolle for å skape utholdenhet og bærekraftig ytelse.

HPC ISO 420-standarden gir spesifikke krav for et kvalitetsproduktdesign- og  risikovurderingssystem som vil forbedre din evne til å konsistent levere produkter som oppfyller kundens, samt pålagte og lovbestemte krav.

Hva er HPC 420-standarden?

Gjelder for alle typer organisasjoner uansett størrelse og kompleksitet i HPC-forsyningskjeden i kategoriene som er dekket - HPC 420 er en global administrasjonssystemstandard for sikkerhet og kvalitet som hjelper selskaper til å konsistent produsere produkter som oppfyller kundens krav og beskytter merkene deres.

Basert på PAS 420-standarden fra Britisch Standards Institution legger HPC 420 til en ledelseskomponent for produktkvalitet. Den setter også omfattende krav til sertifiserings- og akkrediteringsorganer.

Standarden gjør det mulig med revisjon og sertifisering av HPCs sikkerhets- og kvalitetsstyringssystemer, som dekker:

  • Produksjon av hjemmepleieprodukter (f.eks. rengjøringsmidler, tøymyknere, oppvaskmaskintabletter osv.)
  • Produksjon av personlige pleieprodukter (f.eks. sjampo, leppestift, bomullsputer, såpe)
  • (Bio-)Kjemisk produksjon (HPC-ingredienser, f.eks. vitaminer, additiver og bioekstrakter, men ekskludert tekniske og teknologiske hjelpemidler for produksjonsprosessen)
  • Produksjon av  HPC-produktpakning (f.eks. direkte, indirekte kontakt med HPC-produkter)
  • Transport og oppbevaring på stedet og som en del av en operasjon er inkludert.

Fordeler med å bli sertifisert

Sikkerheten og kvaliteten til hjemme-, vaskeri- og personlig pleie-produkter (HPC) er en global bekymring. Sertifisering etter HPC 420 verifiserer hvordan produktstyringssystemet fungerer og demonstrerer ditt engasjement for å bruke sikkerhets- og kvalitetsadministrasjonsprinsipper.

Standarden gjør at organisasjonen din kan:

  • Opprette og drive et ledelsessystem som er i stand til å hjelpe deg til å bedre oppfylle produktkvalitets-/sikkerhetskrav og juridisk samsvar
  • Gi et verktøy for forbedring av produktsikkerhetsytelsen, samt midler til å overvåke og måle produktsikkerhetsytelsen effektivt.
  • Utvikle en god produktsikkerhetskultur som i sin tur forbedrer kundens sikkerhet og hjelper til med å oppnå konkurransefordeler.

Komme i gang

For å bli sertifisert må du først implementere et ledelsessystem for kvalitet og produktsikkerhet som er i samsvar med standardkravene. DNV er et akkreditert tredjeparts sertifiseringsorgan og kan hjelpe deg i løpet av reisen, med start fra relevant opplæring til egenvurderinger, mangelanalyse og sertifiseringstjenester.

Finn ut mer om hvordan du kommer i gang på veien til sertifisering.

 

eAdvantage

Logg inn som kunde

 

Opplæring i ledelsessystemer

Gjennom våre kurs vil du bli bedre rustet til å implementere og sertifisere ditt styringssystem

 

ViewPoint - vårt kundefellesskap

Innsikt fra våre globale undersøkelser. Diskuter beste praksis og trender med DNV-eksperter og kolleger i bransjen.

 

Morgendagens verdivurdering 2014

Vår årlige vurdering av hva som kjennetegner bærekraftslederne

 

Business Assurance-blogg - GoingSustainable

Nyheter, trender, ideer og innsikt om hvordan man kan oppnå bærekraftig forretningsytelse

 

Finn ditt lokale kontor

Finn ditt nærmeste Business Assurance-kontor