Other sectors

HPC 420 Standard for hjem-, vaskeri- og personlige pleieprodukter

HPC 420 standard for Home, Laundry and Personal Care products

Kontakt oss

Hva kan vi hjelpe deg med?

Jeg ønsker mer informasjon

Vet du allerede hva du trenger?

Send meg gjerne et tilbud

Forbedre din egenskap for å kontinuerlig imøtekomme kundens forventninger til produktkvalitet og sikkerhet, samtidig som du reduserer kostnader for forsyningskjedeadministrasjon.

Sertifisering av kvalitets -og produktsikkerhetsstyringssystemet demonstrerer ditt engasjement for konsistens, kontinuerlig forbedring og kundetilfredshet. Disse er konkrete forretningsfordeler som spiller en viktig rolle for å skape utholdenhet og bærekraftig ytelse.

HPC ISO 420-standarden gir spesifikke krav for et kvalitetsproduktdesign- og  risikovurderingssystem som vil forbedre din evne til å konsistent levere produkter som oppfyller kundens, samt pålagte og lovbestemte krav.

Hva er HPC 420-standarden?

Gjelder for alle typer organisasjoner uansett størrelse og kompleksitet i HPC-forsyningskjeden i kategoriene som er dekket - HPC 420 er en global administrasjonssystemstandard for sikkerhet og kvalitet som hjelper selskaper til å konsistent produsere produkter som oppfyller kundens krav og beskytter merkene deres.

Basert på PAS 420-standarden fra Britisch Standards Institution legger HPC 420 til en ledelseskomponent for produktkvalitet. Den setter også omfattende krav til sertifiserings- og akkrediteringsorganer.

Standarden gjør det mulig med revisjon og sertifisering av HPCs sikkerhets- og kvalitetsstyringssystemer, som dekker:

  • Produksjon av hjemmepleieprodukter (f.eks. rengjøringsmidler, tøymyknere, oppvaskmaskintabletter osv.)
  • Produksjon av personlige pleieprodukter (f.eks. sjampo, leppestift, bomullsputer, såpe)
  • (Bio-)Kjemisk produksjon (HPC-ingredienser, f.eks. vitaminer, additiver og bioekstrakter, men ekskludert tekniske og teknologiske hjelpemidler for produksjonsprosessen)
  • Produksjon av  HPC-produktpakning (f.eks. direkte, indirekte kontakt med HPC-produkter)
  • Transport og oppbevaring på stedet og som en del av en operasjon er inkludert.

Fordeler med å bli sertifisert

Sikkerheten og kvaliteten til hjemme-, vaskeri- og personlig pleie-produkter (HPC) er en global bekymring. Sertifisering etter HPC 420 verifiserer hvordan produktstyringssystemet fungerer og demonstrerer ditt engasjement for å bruke sikkerhets- og kvalitetsadministrasjonsprinsipper.

Standarden gjør at organisasjonen din kan:

  • Opprette og drive et ledelsessystem som er i stand til å hjelpe deg til å bedre oppfylle produktkvalitets-/sikkerhetskrav og juridisk samsvar
  • Gi et verktøy for forbedring av produktsikkerhetsytelsen, samt midler til å overvåke og måle produktsikkerhetsytelsen effektivt.
  • Utvikle en god produktsikkerhetskultur som i sin tur forbedrer kundens sikkerhet og hjelper til med å oppnå konkurransefordeler.

Komme i gang

For å bli sertifisert må du først implementere et ledelsessystem for kvalitet og produktsikkerhet som er i samsvar med standardkravene. DNV er et akkreditert tredjeparts sertifiseringsorgan og kan hjelpe deg i løpet av reisen, med start fra relevant opplæring til egenvurderinger, mangelanalyse og sertifiseringstjenester.

Finn ut mer om hvordan du kommer i gang på veien til sertifisering.

Kontakt oss

Hva kan vi hjelpe deg med?

Jeg ønsker mer informasjon

Vet du allerede hva du trenger?

Send meg gjerne et tilbud

Relatert service som kan være av interesse: