Skip to content

DNV GL mottar National Champions-pris

Europeiske “Business Awards” hevder å være Europas største og mest betydningsfulle forretningsanerkjennelsesprogram, Denne uken ble DNV GL valgt som "National Champion" i Norge i den første fasen av 2015-16 konkurransen om "The European Business of the Year Award” med omsetning på € 150m eller høyere.

Einar Tore Moe, landsjef for Norge mottok National Champion-diplomet på vegne av DNV GL Norge.

Disse tildelingene går til de framstående selskapene som viser eksepsjonelle finansiell avkastning, sterk vekst og innovasjonsstrategier og markedsledelse i sin sektor.

"Når vi er i midt oppe i hendelsene, glemmer vi noen ganger hvilke fantastiske ting vi har oppnådd i de siste par årene", sier Einar Tore Moe, landsjef i Norge. "Vi har hatt utrolig fremgang på et vidt spekter av områder siden sammenslåingen, samtidig som selskapet har levert sterke resultater for virksomheten," fortsetter han.

Et panel av uavhengige dommere, inkludert bedriftsledere og ledende akademikere, har valgt de nasjonale vinnerne etter at European Business Awards har vurdert mer enn 32 000 selskaper i år. Adrian Tripp, administrerende direktør i European Business Awards, sa: "Gratulerer til de selskapene som har blitt valgt til å representere sitt land som nasjonale vinnere, de spiller en viktig rolle i å skape et sterkere næringsliv."

I den neste runden må de nasjonale vinnerne lage en presentasjonsvideo som forteller deres unike historier og forklarer deres suksess.

Detaljer av vinnerne finner du på http://www.businessawardseurope.com.