Skip to content

Boost My Audit

Boost My Audit hjelper deg med å fokusere revisjons- og forbedringsprestasjoner på det som er viktigst, gjennom utviklingen av høyeffektive ledelsessystem.

Et utførende ledelsessystem støtter dine forretningsmål på en effektiv måte. DNV sitt digitale verktøy, Boost My Audit, gjør det mulig å konsentrere seg om de områdene som er viktigst for din virksomhet. 

Hvordan fungerer det?

Boost My Audit dekker mer enn 200 fokusområder. Disse reflekterer en blanding av de som oftest velges av våre kunder, hvor avvik har en tendens til å oppstå og erfaring fra våre revisjoner. Alle DNV sine 80,000 kunder oppfordres til å velge spesifikke fokusområder før hver revisjon, slik at DNV kan vurdere hvor godt et ledelsessystem fungerer i det valgte fokusområdet og i forhold til krav i standarder. Alle data samles, analyseres og deles for å hjelpe deg med å bli bedre på de rette stedene.

Bla gjennom de kritiske fokusområdene etter standard, foretaksrisiko eller virksomhetsprosess. Filtrer etter din industrisektor for å identifisere spesifikke fokusområder for din virksomhet. Relaterte sjekklister styrer dine interne revisjonsprosesser, eller hjelper deg med å forberede en hvilken som helst ekstern revisjon med tredjeparter. 

Forbedre ditt ledelsessystem kontinuerlig

Gjennom innsikt i de fokusområder som kan utgjøre den største risikoen for din drift, kan du utnytte muligheten til å forstå utførelse og direkte forbedringsprestasjoner. 

Boost My Audit hjelper deg med å:

  • Identifisere fokusområder som er særlig relevante for din industrisektor eller type virksomhet
  • Bruke relaterte ferdiglagde sjekklister for å styre dine interne revisjonsprestasjoner på en strukturert måte 
  • Forberede for eksterne sertifiseringsrevisjoner med tredjeparter.

En total reise

Det digitale verktøyet Boost My Audit er en del av vårt sett med digitale verktøy, utviklet for å gi våre kunder merverdi ved sertifisering. Fra opplæringen og gjennom hele sertifiseringsprosessen, jobber vi for å hjelpe deg med å forberede første revisjon og deretter kontinuerlig forbedre ledelsessystem ditt.  Med oss får du alltid en total oversikt fra våre tekniske eksperter, risikobasert fremgangsmåte og digitale verktøy.