FSSC 22000 versjon 6 | Nettkurs i matsikkerhet og kvalitetsledelse
Et kort, nettbasert kurs på én time som gir en forståelse av de nyeste kravene i FSSC 22000 versjon 6 av Food Safety System Certification.
Dette kurset fokuserer på å forstå kravene og strukturen i FSSC 22000 6, som først ble innført i 2020, og endringene fra 2018-versjonen av standarden. Kurset tar for seg hvordan man kan bruke kravene i FSSC 22000 Food Safety Management System (FSMS)-standarden til å kontinuerlig forbedre organisasjonens mattrygghetsresultater.
Kurset læringsmål
Etter å ha fullført kurset forventes det at deltakerne vil:
- Forstå den nye strukturen i FSSC 22000 versjon 6
- Identifisere de viktigste endringene i versjon 6 av ordningen sammenlignet med ISO 22000:2018-standarden
- Oppdatere sin kunnskap om ISO 22000 for å oppfylle kravene i FSSC versjon 6.
Dette kurset passer for:
Dette kurset er rettet mot alle som er engasjert i å utforme, administrere og/eller implementere et styringssystem for mattrygghet, og spesielt
- Ansvarlige for mattrygghet
- Teamledere for mattrygghet
- Konsulenter
- Implementeringsteam for mattrygghet
- Kvalitetssjefer
- Bedriftsledere med et ønske om å lære mer om styringssystemet for mattrygghet.