BRCGS Global Standard Food Safety Issue 9: Opplæring for produksjonsanlegg
Dette kurset er utviklet og godkjent av BRCGS for å gi deltakerne full forståelse av de generelle prinsippene i standarden, og hvordan de kan oppfylle kravene. Deltakerne vil også få en forståelse av hva de kan forvente under sertifiseringsprosessen, og hvilke tiltak som er nødvendige før, under og etter revisjonen.
Kurset gir deltakerne full forståelse av de generelle prinsippene i standarden og hvordan de kan oppfylle kravene. Deltakerne vil også få en forståelse av hva de kan forvente under sertifiseringsprosessen, og hvilke tiltak som er nødvendige før, under og etter revisjonen. Før kurset må du ha lest og gjennomgått et eksemplar av standarden, som du kan laste ned gratis fra BRCGS Store. På slutten av kurset vil du bli vurdert med en eksamen. Dette kurset er en del av BRCGS Professional recognition program.
Kursets læringsmål
- Kunne beskrive omfanget av selskaper og produkter som dekkes av standarden
- Vite hva som kreves for å overholde kravene i standarden
- Kunne forberede seg på en revisjon i henhold til standarden
- Forstå protokollen for revisjoner i henhold til standarden
Dette kurset passer for:
- Konsulenter
- Tekniske ledere og medarbeidere
- Kvalitetssjefer og -personell
- Revisorer
- Importører og eksportører av matvarer
- Personale i matservering
- Driftssjefer
- Internrevisjonspersonell