Skip to content

Wah Kwong i Hong Kong implementerer ShipManager fra DNV GL

Wah Kwong Ship Management (HK) Limited er i gang med å implementere ShipManager, DNV GLs integrerte softwareløsning for flåtestyring for å operere mer effektivt og forbedre sikkerhetsrapportering og datagrunnlaget for viktige beslutninger.

Wah Kwong er en ledende aktør i maritim transport i segmentene bulk, tank og LPG. De opererer en flåte på 26 fartøy, med ni nybygg underveis. Wah Kong har som strategi å tilby det aller høyeste nivået av sikkerhet og kvalitet på sine operasjoner. Med stadig nye regler å forholde seg til og en flåte som vokser, er det kritisk å ha en god og integrert softwareløsning for flåtestyring. Implementasjonen av ShipManager vil tilrettelegge for forenklet og optimalisert flåtestyring ved at data samles inn og analyseres fra hele flåten.

Effektive skipsoperasjoner

“Vi har gått inn i dette prosjektet med samme mål som vi har i alt vi gjør i våre operasjoner,” sier Tim Huxley, CEO i Wah Kwong Maritime Transport Holdings. “Vi skal forbedre effektiviteten og sikkerheten kontinuerlig, og vi skal være ‘best in class’ i operasjon av vår flåte. Ved å optimalisere våre prosesser i alle funksjoner kommer vi til å lette dokumentasjonsbyrden, spesielt for mannskapet om bord. Bedre oversikt og bedre kvalitet på dataene vil støtte oss i våre viktige beslutninger.”

Suksessen i prosjektet er avhengig av sluttbrukerne, det vil si mannskap og medarbeidere i Wah Kwong. “Vi valgte ShipManager fra DNV GL fordi det er teknisk innovativt, enkelt å lære og brukervennlig, ” sier Huxley.

“Vi har sikret nok en kontrakt i Hong Kong, og dette bygger på suksessen som vi har nå med ShipManager i markedet, ” sier Are Føllesdal Tjønn, Managing Director i DNV GL - Software. “Some et ledende klasseselskap og leverandør av software for flåtestyring er vi i en unik posisjon til å tilby de beste produktene og løsningene. Vi ser frem til implementasjonen og til å jobbe sammen med Wah Kwong i fremtiden,” sier han.

Sanjeev Verma, Vetting Manager i Wah Kwong og prosjektleder for valg av software, sier at selskapet fokuserte primært på å finne et softwaresystem som støtter QHSE-initiativ og -prosesser. “Det viste seg at med en integrert løsning på tvers av våre funksjoner kan vi oppnå mye bedre effektivitet, ” sier Verma. “Vi ble imponert av DNV GLs profesjonalitet under evalueringsperioden. I tillegg til å levere softwareløsningene, er DNV GL en leverandør som kan sikre en vellykket implementering og tilby god støtte i fremtiden.”

Wah Kwong valgte ShipManager etter 12 måneder med nøye evaluering av flere enn ti forskjellige flåtestyringssystemer. De implementerer nå hele den integrerte ShipManager-suiten, som består av Technical Management, Drydocking, Procurement, Document Management, Risk Management, Safety Management Reporting, Crewing og BI/Fleet Analytics.

Wah Kwong Ship Management and DNV GL - Signing ceremony_600x337 
Fra venstre: Hao Huang, Yiu Fai Patrick Fong and Leng Poh Eric Tan from DNV GL and Mr Tim Huxley, Captain Zhou Jian Feng, and Captain Sanjeev Verma from Wah Kwong Ship Management. Foto: DNV GL

Om ShipManager
ShipManager maritim programvare tilbyr skipsmanagement-løsninger som støtter drift av skip og flåter i alle tekniske, operasjonelle og overholdelse aspekter.

Linker
ShipManager: www.dnvgl.com/shipmanager

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Are Føllesdal Tjønn
Administrerende direktør DNV GL - Programvare
Tlf: +47 415 39 750
E-post:are.follesdal.tjonn@dnvgl.com

Stig Grøndahl
Direktør for markedsføring og kommunikasjon, DNV GL - Programvare
Tlf: +47 402 46 765
E-post:
stig.grondahl@dnvgl.com

Følg DNV GL - Programvare på Linkedin

Om Wah Kwong
Wah Kwong Maritime Transport Holdings Limited eier alene og gjennom joint venture-avtaler, en av verdens yngste flåter av moderne middels til  store bulkskip, tankskip og små trykksatte LPG skip. Med en gjennomsnittsalder på rundt fire år, er flåten beskjeftiget på tidscerteparti til store befraktere som representerer noen av de ledende selskaper i global handelsvare- og råvaretransport.

Om DNV GL - Software
DNV GL er verdens ledende leverandør av programvare for en tryggere, smartere og grønnere fremtid innen energi, design og engineering, risikovurdering, kapitalforvaltning, integritet og optimalisering, kvalitet, helse, miljø og sikkerhet, og skipsmanagement. Vår verdensomspennende tilstedeværelse muliggjør et sterkt kundefokus og effektiv deling av bransjens beste praksis og standarder.

Om DNV GL
Drevet av vårt mål om å sikre liv, verdier og miljø, gjør DNV GL det mulig for organisasjoner å fremme sikkerhet og bærekraft innen sin virksomhet. Vi tilbyr klassifisering og teknisk kvalitetssikring sammen med programvare og uavhengig sakkyndig rådgivning til maritim, olje og gass, og energiindustrien. Vi tilbyr også sertifiseringstjenester til kunder over et bredt spekter av bransjer. Med kontorer og stasjoner i mer enn 100 land, er våre 16.000 fagfolk dedikert til å hjelpe våre kunder med å gjøre verden tryggere, smartere og grønnere.