Seatrans Ship Management inngår ECO Insight-kontrakt med DNV GL

Det norske selskapet Seatrans Ship Management har valgt DNV GLs energistyringsportal ECO Insight på 20 av skipene sine. Kontrakten omfatter 13 kjemikalietankere og 7 general cargo skip.

- Vi trenger full oversikt over ytelsen på flåten vår hvis vi skal kunne forbedre oss kontinuerlig, uttaler Gisle Rong, Administrerende direktør i Seatrans Ship Management.
- Det faktum at det også er enkelt å installere og at det gir oss mulighet til å harmonisere operasjonell og teknisk rapportering, er også viktige faktorer for at vi valgte ECO Insight», forteller han.

- Vi ønsker Seatrans Ship Management hjertelig velkommen inn i ECO Insight-familien, og tror dette blir en meget god løsning for dem. ECO Insight har så langt blitt implementert på over 750 skip, og mange av disse er tankskip, uttaler Torsten Büssow, leder for Fleet Performance Management i DNV GL.

DNV GLs energistyringsportal ECO Insight forbedrer og utvider kundens ordinære skipsdata gjennom å gi oversikt over AIS-data (Automatic Identification System), værdata og drivstoffkvalitet, noe som gir kunden unike muligheter for benchmarking. Mer avansert informasjon, slik som beregning av tilleggsmotstand fra skrogbegroing basert på CFD er også tilgjengelig i portalen. ECO Insight har siden tjenesten ble lansert i 2015 vokst til å bli en av de mest utbredte energistyringsportalene innen shipping med svært fornøyde og besparingsbevisste kunder.

Om Seatrans Group

Seatrans Ship Management er en del av Seatrans Group, et rederi med in-house chartering, drift av skip og mannskap. Seatrans transporterer kjemikalier og LPG i Nordsjøen og Middelhavet med parcel-tankbåter.

 

Høyoppløselig bilde for nedlasting