Skip to content

Oppfattes som en drømmearbeidsgiver

DNV GL gikk til topps

"De oppfattes som en drømmearbeidsgiver fordi de tilbyr interessante arbeidsoppgaver, gode karrieremuligheter og et godt arbeidsmiljø," sier Eivind Bøe, administrerende direktør i Randstad. Det var DNV GL han snakket om, og ordene ble uttrykt under en prisutdeling i Oslo torsdag 25. april.

Håkon Svebak mottok prisen sammen med Kristina Dahlberg. Sammen danner de DNV GLs avdeling for Employer Branding. Prisutdeler er Anne Lindmo.

Randstad, med erfaring fra Employer Branding internasjonalt, har for første gang gjort undersøkelsen i Norge. DNV GL ble rangert som nummer én av respondentene - etterfulgt av selskaper som Kongsberg, NRK og Equinor.

4000 nordmenn i alderen 18 og 65 deltok i undersøkelsen. Ingen selskaper ble bedt om å delta i undersøkelsen på forhånd, så undersøkelsen var helt uavhengig.

Et godt arbeidsmiljø er det første punktet på listen over kvalifikasjoner for en norske drømmearbeidsgiver.

"Jeg er glad for at vi rangeres høyt på arbeidsmiljø," sier Tommy Bjørnsen, landsansvarlig for DNV GL i Norge. "Vi oppfattes også som en arbeidsgiver som gir de ansatte muligheter for personlig utvikling. Det er også godt å vite at vi oppfattes som attraktive i en slik utvidet gruppe av respondenter, både når det gjelder alder og bakgrunn.

Eivind Bøe uttalte under prisutdelingen at det var godt kjente selskaper som har hatt en posisjon i mange år som ble rangert øverst på kåringen. 

"I næringslivet finnes det ingen snarveier til et godt omdømme. Det må bygges og styrkes kontinuerlig, steg for steg. Vi gjør dette med bakgrunn i våre kjerneverdier, som er sikring av liv, verdier og miljø, sier Håkon Svebak, leder av DNV GLs avdeling for Employer Branding.

 "Vi er selvfølgelig fornøyd med resultatene og tilbakemeldingen som er gitt i denne undersøkelsen, men vi kan ikke lene oss tilbake," sier han. "Vi må jobbe videre spesielt mot studentene for å sikre at også de yngste oppfatter DNV GL som en attraktiv arbeidsgiver." 

 

Randstad pris - Håkon og Kristina