Skip to content

Mont Hope velger ShipManager fra DNV GL for økt effektivitet

Mont Hope Ship Management er et nytt og spesialisert firma som tilbyr flåtestyringstjenester med fokus på energi-segmentet. Mont Hope er nå i gang med å implementere den integrerte softwareløsningen ShipManager fra DNV GL på hele flåten for å optimalisere og effektivisere deres operasjoner og tjenester.

Kaptein Sanjay Tyagi, CEO, Mont Hope Ship Management
Teamet ved Mont Hope
Mont Hope Ship Management logo

Effektiv flåtestyring krever integrasjon

Mont Hope Ship Management hadde oppstart i mai 2015, og har hovedkontor i Kuala Lumpur, Malaysia. Ledelsen så umiddelbart etter en integrert softwareløsning for flåtestyring som støtter effektiv og sikker drift, samtidig som den bidrar til å forbedre resultatene.

Det tar mye ressurser å samle data fra mange forskjellige kilder, og arbeidet kan være både utfordrende og lite effektivt. Uten transparente systemer, er det vanskelig å respondere raskt på akutte vedlikeholdsbehov. Dette kan føre til uforutsette perioder med vedlikehold og tapte inntekter.

Hos Mont Hope hadde de 12 forskjellige nye softwaresystemer i søkelyset. Antallet ble redusert til to, og til slutt var det ShipManager fra DNV GL som ble valgt. Systemet er nå i bruk på 16 skip, og erstatter mange forskjellig applikasjoner og Excel-ark.

- Jeg kjente allerede ShipManager via nettverket mitt, sier CEO i Mont Hope Ship Management, kaptein Sanjay Tyagi. Han har jobbet i shipping i over 30 år, og har en sterk bakgrunn innenfor IT og flåtestyringssoftware. 

- ShipManager kommer fra DNV GL, og det er et modent og velprøvd system. Vi tok det for gitt at kvaliteten på produktet var bra, fortsetter Tyagi.

Selskapet kan nå nyte godt av et system som gjør at det kan jobbe effektivt med en liten IT-avdeling. - Det å ha et integrert system er bra for ethvert shipping-firma, uansett hvor stor flåten er. Det reduserer mengden med administrativt arbeid ombord og på land. Det produserer data som er kvalitetssikret på en bedre måte. DNV GL har det mest integrerte systemet på markedet i dag, sier han.

Systemet bygges rundt programmet

Kaptein Tyagi sier at Mont Hope, som et helt nytt selskap, hadde anledning til å bygge flåtestyringssystemene rundt deres utvalgte software. De valgte ShipManager uavhengig av klasse.

- Vi har bedre ytelse enn skipsindustrien generelt på grunn av et godt system som øker effektiviteten, forteller han.

Mont Hopes løsninger inkluderer de følgende integrerte applikasjonene fra ShipManager: ShipManager Technical, Procurement, QHSE, Crewing, Finance og Analyzer for analyser og business intelligence.

- Vi er ønsker Mont Hope velkommen som ShipManager-kunde og ser frem til å arbeide sammen med et nytt selskap som spesialiserer seg i offshore olje og gass, sier CEO i DNV GL – Software, Are Føllesdal Tjønn. 

- ShipManager er en velutprøvd løsning som gir våre kunder et sterkt konkurransefortrinn i et tøft marked, forteller Føllesdal Tjønn.

Finn ut mer

  Maritim software brosjyre

Maritim software brosjyre

Last ned og les brosjyren

  ShipManager

ShipManager

Les mer om ShipManager software

 

Bilder

Last ned bildene for denne pressemeldingen

 

Følg DNV GL - Software

på LinkedIn

Hva kan ShipManager software gjøre for din virksomhet?

Kontakt oss