DNV vinner «Certification Body of the Year», BRCGS' pris for årets sertifiseringsorgan

Valget anerkjenner DNVs bidrag for å sikre kvalitet og integritet på sertifiseringer som skal fremme matvaretrygghet.

BRCGS' «Food Safety Europe»-priser for 2023 ble annonsert på organisasjonens årlige europeiske mattrygghetskonferanse, som ble avholdt 1. februar i London. Pristildelingen bekreftet også offisielt at DNV har beholdt sin femstjerners KPI-score. Denne BRCGS-klassifiseringen for tjenesteytelse gjenspeiler sertifiseringsorganets generelle håndtering av BRCGS-ordningen. 

– Vi er veldig stolte over å motta denne prisen, og over å være et femstjerners sertifiseringsorgan for BRCGS' matvarestandarder. Denne prestasjonen kan vi takke vårt tekniske team og revisorene våre for, sier Stefano Crea, Global Market & Industries Director i Business Assurance i DNV. – Standarder og uavhengig sertifisering blir stadig viktigere for at bedrifter skal kunne sikre forbrukertrygghet og forretningskontinuitet. I DNV er vi fast overbevist om at vi har en forpliktelse til å fremme sertifisering for å hjelpe selskaper med å forbedre seg og bygge tillit. 

BRCGS Certification Body of the Year-prisen kommer som et resultat av DNVs løpende engasjement for å støtte innovasjon og enestående kvalitet innen utvikling av standarder, opplæring og tredjepartssertifisering for selskaper i matvare- og forbrukerproduktsektorene. Det er kun sertifiseringsorganer med BCRGS' femstjerners klassifisering som er kvalifisert til å motta denne prisen. Prisen er et bevis på kompetanse og profesjonalitet på levering av BRCGS-revisjoner. 

BRCGS er et markedsledende globalt merke som bidrar til å bygge tillit i forsyningskjeden. De globale mattrygghetsstandardene deres, som for eksempel BRCGS Food and Packaging, er benchmarket av GFSI. Målet er å etablere en norm for god produksjonspraksis og bidra til å forsikre kunder om at produkter er trygge, lovlige og av høy kvalitet. Certification Body of the Year tildeles for å ha utvist kontinuerlig og sterk støtte til programmet for globale standarder. Prisen anerkjenner sertifiseringsorganets evne til å hjelpe interessenter med å innføre og oppnå BRCGS-sertifisering. 

– Det gleder meg å kunne annonsere DNV som vinner av årets Certification Body of the Year på denne Food Safety Europe-konferansen. Vi har hatt et langvarig samarbeidsforhold med DNV, og er avhengige av fremragende partnere for å kunne levere sertifiseringsprogrammene våre rundt om i verden. DNV er en femstjerners partner som jobber for å sikre at kundene får best mulig verdi ut av programmene våre. De fortsetter å utvide det geografiske virkefeltet sitt og levere vår brede portefølje av programmer til alle aktører i matforsyningskjeden. Dermed støtter de vår visjon om å levere vitenskap for en tryggere verden, sier Angela O'Donovan, Head of Standards i BRCGS. 

Les mer på BRCGS' nettsted.