DNV kjøper The Registrar Company

Oppkjøpet utvider og styrker DNVs sertifiserings- og opplæringstjenester til små og mellomstore bedrifter i Nord-Amerika.

Katy, TX, 5. juli 2022 – DNV, en global leder innen sertifisering av styringssystem, er glade for å kunngjøre at de har kjøpt opp The Registrar Company (TRC), et familieeid sertifiseringsorgan som tilbyr sertifiserings- og opplæringstjenester til SMB i Nord-Amerika.

Den kompatible tilnærmingen til et familieeid selskap integrert med det stiftelseseide DNV gir sterk uavhengig forsikring. Med TRCs merkevaregjenkjenning i Canada og USA og DNV internasjonalt, kommer de to selskapene sammen for å styrke tilbudet og tilstedeværelsen i Nord-Amerika.

"Vi er veldig glade for å slå oss sammen med The Registrar Company. Dette markerer starten på vår reise for å vokse og være en foretrukket registrar i Nord-Amerika. Sammen vil vi fortsette å bygge tillit som er solid basert på uavhengighet, teknisk ekspertise og en kundesentrisk tilnærming, sier Barbara Frencia, administrerende direktør i Business Assurance, DNV.

Oppkjøpet av TRC kombinerer utmerket kundebehandling med teknisk ekspertise, kvalitet og integritet. Den kombinerte tilstedeværelsen i Canada og USA, støttet av DNVs globale rekkevidde, styrker DNVs styringssystemportefølje og strategiske industripåvirkning for å danne et kraftsenter sertifiseringsorgan som gir vekst i hele Nord-Amerika.

"Jeg er henrykt over å bli med i DNV," sier Emily Delisle, administrerende direktør i The Registrar Company. "Dette vil tillate oss å kunne fortsette å gi våre kunder det høye nivået av kundeservice de er vant til, samtidig som det lar oss tilby et komplett spekter av opplærings- og sertifiseringstjenester globalt."

Den offisielle kunngjøringen av oppkjøpet ble gjort i Katy, Texas tirsdag 5. juli 2022.


Om DNV

DNV er en uavhengig leverandør av forsikring og risikostyring, som opererer i mer enn 100 land. Gjennom sin brede erfaring og dype ekspertise fremmer DNV sikkerhet og bærekraftig ytelse, setter industristandarder og inspirerer og finner opp løsninger.

Som en av verdens ledende leverandører av sertifisering, forsikring og risikostyring. Enten vi sertifiserer et selskaps styringssystem eller produkter, gir opplæring eller vurderer forsyningskjeder og digitale eiendeler, gjør vi det mulig for kunder og interessenter å ta kritiske beslutninger med tillit. Vi er forpliktet til å støtte våre kunder i overgangen og realisere deres langsiktige strategiske mål bærekraftig, og kollektivt bidra til FNs bærekraftsmål.


Om Registrar Company

The Registrar Company, Inc. (TRC) ble etablert i 1996 og akkreditert av ANAB i 1997. Vi er et stolt familieeid og drevet sertifiseringsorgan som forstår viktigheten av kundeservice og tilbyr innovative og verdiøkende sertifiseringstjenester for styringssystemer. TRC betjener alle størrelser av organisasjoner i hele Nord-Amerika. Våre kunder kommer fra privat, non-profit og offentlig sektor. Våre kontorer i Dallas, Texas og Guelph, Ontario kombinert med over 60 strategisk plasserte revisorer, gjør at TRC kan tilby lokale sertifiseringstjenester hvor som helst i Nord-Amerika.

Nettsted: theregistrarco.com/