Power and renewables

DNV GLs Synergi Water modellerer strømmer i åpne kanaler

Water quality analysis and hydraulic modelling with Synergi Water software from DNV GL

Med den nye utgaven av Synergi Water programvaren kan vannverksingeniører modellere strømmer i åpne løp , og dermed arbeide i en mer effektiv og tidsbesparende design-prosess som gir mer presise resultater.

Synergi Water
Synergi Water moduler
Synergi Water software
Synergi Water skjermbilde
Synergi Water software
Synergi Water skjermbilde

Modellerer mer enn én væske i nettverket

For å støtte industrien fortsetter DNV GL å forbedre Synergy Water ved å inkludere en rekke nye funksjoner og forbedringer. Synergy Water har nå evnen til å modellere transport av mer enn en væske i samme ledningsnettet. Denne nye funksjonen lar ingeniører til å kjøre tidsavhengige simuleringer av rørledninger for innsamling og overføring av flytende petroleumsblandinger og batch-overføring av flytende petroleum.

Den nye versjonen forbedrer også brukergrensesnittet ved å gi bedre støtte for nestede søkeresultater og bedre kartvisninger. Leteverktøyet har nå muligheten til å legge til resultater, og ny fargelegging av kart er lagt til for å støtte trykkforskjeller. I tillegg er det gjort forbedringer av “master scripting” som nå inkluderer trykkavhengige krav i kommandoene.

"Jeg er stolt over å si at denne versjonen utvider vårt allerede omfattende sett av moduler og analysekapasitet for vann-nettverk og -systemer ytterligere", sier Are Føllesdal Tjønn, CEO, DNV GL - Software. "Det styrker vår posisjon som den ledende leverandør av analyseverktøy for vannverksoperatører, som tilbyr løsninger for design av vannledningsnettverk, kalibrering og pålitelighetsanalyse. Og som gjør at våre brukere kan gjøre mer av sin nødvendige analyser innen én løsning, noe som sparer tid, krefter og penger for våre kunder."

Hva kan Synergi Water gjøre for ditt selskap?

Kontakt oss