BRCGS Global Standard for mattrygghet Utgave 9: Konvertering for anlegg

Dette kurset tar for seg endringene i den globale standarden for mattrygghet, utgave 9, og styrker forståelsen av de generelle prinsippene i standardens krav til bruk på stedet.

Deltakerne vil diskutere aktiviteter som utvikler en kultur for å opprettholde samsvar og gjennomgå hva som forventes under sertifiseringsprosessen, inkludert tiltak som er nødvendige før, under og etter revisjonen.

Aktiv læring vil bli brukt gjennom hele kurset ved hjelp av casestudiebaserte aktiviteter for å oppmuntre til kritisk tenkning og bidra til å forklare hvordan anleggene skal implementere standarden.  

Som forberedelse til kurset må deltakerne lese og gjennomgå et eksemplar av standarden, inkludert ordlisten, som kan lastes ned gratis fra BRCGS Store, i tillegg til kursmaterialet som følger med kurset. Det anbefales at deltakerne har kjennskap til den globale standarden Food Safety Issue 8 og HACCP. På slutten av kurset vil deltakerne bli vurdert med en eksamen. Dette kurset er en del av BRCGS Professional recognition program.

Kursets læringsmål

På slutten av kurset vil du være i stand til å:

  • Forklare hva som kreves for å oppfylle kravene i standarden
  • Identifisere og forklare endringene i standarden fra utgave 8
  • Beskrive omfanget av bedrifter og produkter som dekkes av standarden
  • Beskrive hva du kan forvente av en BRCGS-revisjon
  • Forberede deg på en revisjon i henhold til standarden
  • Anvende tilgjengelige ressursverktøy for samsvar og støtte fra BRCGS

Hvem passer dette kurset for? 

  • Konsulenter
  • Tekniske ledere og medarbeidere
  • Kvalitetssjefer og -personell
  • Revisorer
  • Importører og eksportører av matvarer
  • Personale i matservering
  • Driftssjefer
  • Internrevisjonspersonell
  • Nåværende BRCGS-revisorer
  • De som er interessert i å bli BRCGS-revisor