Skip to content

Kursvirksomhet og kursdeltakelse

Våre fageksperter sikrer suksess for ditt arrangement

Våre profesjonelle fageksperter har lang erfaring med å holde kurs, fasilitere workshops og bidra med faglig innhold på konferanser og seminarer. Vi hjelper deg med å sikre profesjonell kvalitet på ditt arrangement.

Skal du arrangere en konferanse, et seminar eller frokostmøte? Trenger du en god foredragsholder som kan faget sitt, eller en konferansier som kan knytte sammen trådene underveis og sørger for at du holder deg innenfor tiden?   Gjennom mange år har vi bistått våre kunder med innlegg på et møte, deltakelse på seminarer eller å være konferansierer på deres konferanser. Vi har god erfaring med å tilpasse vår fagekspertise og innholdet i våre foredrag til ulike målgrupper og for ulike bransjer.   Ta kontakt med oss for å høre hvordan vi kan bidra til at ditt neste møte, seminar eller arrangement kan bli en suksess og at du får riktig fagekspert med på laget.

Kurs i fasilitering av workshops

Vi tilbyr også kurs i fasilitering av workshops. Kurset går over to dager gir deltakerne kunnskap, verktøy og teknikker for å kunne fasilitere grupper av mennesker i arbeid mot et felles mål. Som deltaker vil du lære hva som ligger i fasilitatorrollen og hvordan en fasilitator kan planlegge og gjennomføre effektive møter, workshops og samlinger.

Du kan lese mer om kurset her.