Personsertifisering

DNV tilbyr ulike tjenester innenfor personsertifisering. Ved å verifisere deg og dine arbeidere innenfor et bestemt område viser du at dere har den kompetansen og kunnskapen som kreves for å utføre jobben.

Renewables into the Grid

En person kan sertifiseres innenfor mange ulike fagområder og bransjer. For at kunder og omgivelser skal kunne stole på sertifikatinnehaverens kompetanse settes det endel krav som må etterfølges av sertifikatinnehaver. Her kan du lese mer om hvilke krav som må møtes for deg som ønsker å sertifisere din kompetanse og hvordan veien mot sertifisering er bygd opp.


Covid-19 informasjon/tiltak

Som følge av korona restriksjoner har DNV innført mulighet for gjennomføring av sertifiseringseksamen online via Teams eller annen plattform.

Det vil som før også være mulig å ta eksamen på lokalt bibliotek, hos DNV eller i forbindelse med gjennomføring av kurs. Ønsket eksamensform oppgis i søknadsskjema.

I tillegg er det, inntil videre, åpnet opp for å kunne utsette resertifisering med inntil 6 måneder. Dette må avtales skriftlig med DNV innen utløp av nåværende sertifikat.


Ønsker du å komme i kontakt med oss? Du når oss på telefonnummer +47 45485111 og +47 90365439, eller send en epost til personsertifisering@dnv.com.

Ansatte

Kristin Morisbak
Kristin Morisbak

Group Leader PEC Norway

Send email
Training Anita Mari Hansen
Anita Mari Hansen

Service Responsible

Send email

Viktig informasjon

Betingelser

Praktisk bruk av sertifiseringsmerket

Oversikt over godkjente eksamenslokaler

Logg inn her for eksamen

Sertifikatinnehavere