De fem hovedfordelene med Lumina™

Lumina™ vil støtte deg i å avdekke og prioritere områdene i ledelsessystemet ditt som må håndteres. Forbedring av ytelsen til dette kan hjelpe deg til å vinne en konkurransefordel. Vi kaller det forbedring gjennom bevissthet. 

De fem hovedfordelene ved å bruke Lumina er: 

1) Identifisere forbedringsbaner 

Lumina gjør at ledere kan gå utover sertifiseringen ved å hjelpe dem til å finne rotårsaken til problemer, slik at det er mulig å kartlegge veien til forbedring. Den oppgraderte versjonen støtter ledere når de ser etter å utvide ledelsessystemet etter nye standarder, også. 

2) Gjøre det mulig å ta beslutninger 

Lumina-analysen dekker alle områdene av ledelsessystemet og sammenligner ytelsen innenfor og utenfor selskapet og gjør det mulig med hurtig identifisering av prosessene som må forbedres. 

3) Prioriter investeringer 

Lumina gjør det mulig for ledere å prioritere effektive investeringer basert på en unik og omfattende benkemerkingsanalyse av solide data. Benkemerking tilbys for enhver standard og industri. 

4) Forenkle bærekraftig forretningsytelse 

Lumina gjør det mulig for organisasjoner å måle administrasjonssystemytelsen nå, samtidig som det bygges en solid registrering over tid. Dette hjelper beslutningstakere til å få om bord interessenter. Benkemerket som forsynes av Lumina gjør at du kan foreta de beslutningene som bygger bærekraftig forretningsytelse og fører til en konkurransedyktig fordel over tid. 

5) Skreddersydd innsikt 

Alle Lumina-rapporter kan skreddersys til å møte dine spesifikke behov fra flere vinkler. De kan baseres på din industri, selskapsstørrelse og geografi eller på en spesifikk sektor, region og ytelsesmål. 

More information

 

Lumina™ - Improvement through awareness

Download our presentation for more information

 

Download our flyer