Skip to content

Næringsmiddel og mattrygghet

Forbrukerne tar mattrygghet og kvalitet for gitt. Og de burde kunne gjøre.

Konsumenter krever at mat og drikke skal være trygge, og de holder dagligvarehandelen ansvarlig for avvik. Mattrygghet, kvalitet og bærekraftige prosesser begynner med primærproduksjonen. Det er dermed nødvendig for dagligvarehandelen å jobbe systematisk med mattrygghet i alle ledd i forsyningskjedene - fra produksjon til pakking og transport – for å forhindre avvik. Ved å innarbeide et styringssystem for mattrygghet viser du at din bedrift jobber aktivt og målrettet for å sikre produksjon av trygge næringsmidler eller fôr.

Relevante kurs

 

Næringsmiddel og Mattrygghet

Mer informasjon

  Towards a Safe and Sustainable Food Supply Chain

Towards a Safe and Sustainable Food Supply Chain

Download our flyer

   Comparison FSSC 22000 V 4.1 / FSMA (US FDA)

Comparison FSSC 22000 V 4.1 / FSMA (US FDA)

  Global Food Safety Initiative

Global Food Safety Initiative

  Kurs i sjømat og mattrygghet

Kurs i sjømat og mattrygghet

Se vår kursportefølje

 

BRC Global Standards homepage

Safety and quality certification programme