Overview

Group of people looking up

Kontakt oss

Vil du vite hvilke kurs vi tilbyr i ditt land?

Finn et lokalt kurs

Vår opplæring drives av lokale ledere som leverer praktiske kurs som går utover teorien. Vi gir deg en mulighet til å lære fra andre som opplever dine utfordringer. I hver opplæring deler vi innsikt i ledelsessystemytelsen fra våre 70.000 kunder over hele verden. Analysert og presentert i vårt Lumina benkemerkingsverktøy – dette gir unik innsikt i risikoene som oppleves av andre. Det å vite hva som virkelig skjer i selskaper som ditt, er vår styrke, og vi er klar til å dele denne ressursen med deg.

Etter hver opplæring kan du fortsette opplæringserfaringen og omsette kunnskap til handling med vårt nettbaserte egenvurderingsprogram. Kjøre profesjonelle egenvurderinger fokusert på spesifikke administrasjonssystemstandarder. Tilgangen er gratis for alle våre opplæringsdeltakere.

Vi tilbyr både klasseromsbaserte og fjerne opplæringstjenester. Vår kursportefølje strekker seg fra administrasjonssystemer og produktsikring til bærekraftighet, forsyningskjeder og selskapsansvar, med gyldighet for selskaper i alle typer industrier. Vi tilbyr dessuten tekniske og industrispesifikke kurs, fra helsepleie og matsikkerhet, til luft- og romfart, forsvar, bilindustri og funksjonell sikkerhet.

Kontakt oss

Vil du vite hvilke kurs vi tilbyr i ditt land?

Finn et lokalt kurs
Kunder i hele verden har nytte av våre opplæringstjenester, etter som vi fokuserer på å forbedre din forretningsytelse. Våre opplæringspakker er designet og levert på ditt foretrukne språk, basert på vår dype bransjeekspertise, revisorerfaring og omfattende analyse av revisjonsdata.
Ramanie Chandraratne,
  • Global Training Manager
  • DNV