Samarbeidsavtalen+mellom+Det+Norske+Veritas+og+Den+Norske+Opera+%26+Ballett

Som tidligere meldt har DNV inngått en ny samarbeidsavtale med DNO&B som gir oss status som hovedsamarbeidspartner. Det betyr et tettere samarbeid til glede for etter hvert både store og små.

“Vil du være med på noe magisk? – bli med inn i operaens verden”

Det første som skjer er at vi inviterer til DNV Familiedag i Operaen søndag 10. juni. Målgruppen er primært barnefamiliene med barn i alderen 4-10 år og den nye operaen “Knerten” vil blant annet være bestemmende for hva og hvordan dagen blir lagt opp.

Andre ansatte er selvsagt også velkomne til operaen den dagen, bl.a. forsøker vi å få til en “teknisk omvisning” for ingeniørene blant oss ...

Operadag_480x320

Det vil være omvisning på barnas premisser, kunstneriske innslag, og kåserier.

Ansatte på og utenfor Høvik er hjertelig velkommen, og vil få invitasjon med påmelding. Kanskje noen kan planlegge en Oslo-tur på vårparten?

Selv om DNV og DNO&B har hatt et forhold i 3 år allerede, er vi fortsatt i den fasen at vi lærer og utforsker hverandre, og har ikke helt fått på plass den relasjonen vi begge er opptatt av. Vi tar små og store skritt sammen, og ser stadig flere arenaer der vi kan ha gjensidig glede av hverandre.

Dato: 15. mars 2012

Relaterte lenker

>>